Training stressmanagement voor studenten en young professionals

Training stressmanagement voor studenten en young professionals
Krijg meer grip op je leven!

Het leven als student of young professional is meestal bruisend door alle nieuwe dingen die je leert, mensen die je ontmoet en de veelheid aan mogelijkheden. De keerzijde is echter dat je makkelijk over je eigen grenzen gaat of door de veelheid overzicht verliest en vergeet keuzes te maken.
Loop je vast in je studie of eerste baan?
Ervaar je dagelijks meer stress dan je lief is?
Wil je alles meer dan goed doen maar voel je je niet tevreden?
Stel je vaak dingen uit en kom je daardoor in de knel?
Ben je altijd druk maar mis je focus en plezier?
Heb je één of meer vragen met ja beantwoord, dan is het allereerst goed om te weten dat je niet de enige bent. En zie het tegelijkertijd als een wake-up call: tijd om in actie te komen.

Waarom checklists niet de oplossing zijn

Situaties veranderen meestal niet vanzelf. Populaire lijstjes met ‘5 tips tegen stress’ blijken maar kort te werken omdat ze te algemeen zijn. Het is belangrijk dat je persoonlijke Tools krijgt en ontdekt hoe jij met situaties om kunt gaan.
Met Tools4Flow leer je op een andere manier naar de situatie te kijken en nieuwe oplossingsrichtingen uit te proberen. Hiermee creëer je je persoonlijk paspoort voor meer flow in je leven.
In de training leer je hoe stress werkt, zowel in positieve als remmende zin, en hoe het bij jou zit. Je ontdekt jouw stressbronnen, hoe je met stress omgaat, dit zelf in stand houdt en hoe je dit kunt doorbreken. We gaan dieper in op je patronen, hoe je je mindset positief kunt beïnvloeden en op jouw persoonlijk doel voor de toekomst. Je ervaart de haalbaarheid van kleine stappen. Ook leer je wat structuur voor je kan betekenen en hoe je dit concreet in je week kunt inzetten. Je ervaart in deze training ook hoe je kunt ontspannen en compassievol met je uitdagingen en jezelf om kunt gaan.

Paspoort

Na deze training heb je je persoonlijke paspoort met daarin:
− praktische tools om grip te krijgen op je planning/ activiteiten
− een mindset die leidt naar je goed voelen en in actie komen
− een manier om eenvoudig knelpunten aan te pakken
− gezonde strategieën om je stress te managen

Praktische informatie

Training: Training stressmanagement voor studenten en young professionals
Krijg meer grip op je leven!
Datum in overleg
Waar: op eigen locatie of anders Marijkeweg 22, Wageningen
Begeleiding: Jenny Kieskamp
Belangstelling? Neem contact met ons op via het contactformulier op www.coachwageningen.nl of 06-348 99 321 (Jenny Kieskamp)