Werkwijze coaching

Kenmerk voor mijn coaching is dat ik geloof in het vermogen van mensen om zich te ontwikkelen en hen daarin uitdagen. Ik zie vertrouwen en open communicatie als een basis voor goede samenwerking en als voorwaarde om het beste uit mensen te halen. Een gezamenlijke focus geeft niet alleen richting, maar verbindt ook mensen.
Met het toepassen van concrete strategieën en oplossingen ervaar je steeds meer hoe je waar mogelijk grip kan hebben op zowel de kwaliteit van je relaties als het resultaat.

De coachingsgesprekken worden gevoerd door Jenny Kieskamp.
In deze gesprekken kun je verwachten dat er aandacht is voor:

  • het verhelderen van de gewenste situatie (resultaat) en dit zo tastbaar mogelijk maken;
  • belemmeringen en denkbeelden die een rol spelen en je leert deze hanteren;
  • dieper liggende motivatie, waarden en overtuigingen;
  • concrete handvatten en oplossingen gericht op de praktijk, vertaald naar tussentijdse opdrachten;
  • je plek binnen het groter geheel (het team, de organisatie), in de coaching besteden we altijd aandacht aan de context van je vraag, jouw doelen in relatie tot de organisatiedoelen en de interactie met anderen.

In de coaching leer je jezelf beter kennen en actief je mogelijkheden benutten binnen de context van werk, relaties en vitaliteit.

Ik ben lid van de beroeps- en professionele verenigingen: NOLOC (loopbaanprofessionals), VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde lidmaatschapsnummer 1907067A) en de NVTA (Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse)
Een overzicht van de door mij gevolgde opleidingen vind je hier

Voor de psychosociaal consulten, personal coaching en stressgerelateerde coaching is het bij een aantal zorgverzekeraars mogelijk een tegemoetkoming in de kosten te krijgen, bij een aanvullend pakket. Kijk hier welke zorgverzekeraars een gedeeltelijke vergoeding bieden op basis van mijn AGB registratie (zorgverlener en praktijk code).

In mijn praktijk werk ik volgens de: