Loopbaancoaching

Loopbaancoaching helpt je bij het nemen van loopbaankeuzes en het maken van beslissingen over je werk. Wat wil ik en wat kan ik?

Samen met de loopbaancoach onderzoek je wat voor jou belangrijk is in je werk. Ook ontdek je welke onbewuste sturing en waarden je gevormd hebben en waar ze je mogelijk belemmeren in je verdere ontwikkeling.
Je ervaart welke vervolgmogelijkheden goed bij je passen en kunt daardoor duidelijke keuzes maken. Concrete acties brengen je dichterbij je gewenste situatie.
Soms werken we ook aan vaardigheden ontwikkelen, zoals samenwerken, prioriteiten stellen en plannen of leidinggeven. Hierbij focussen we tegelijkertijd op bekrachtigende overtuigingen.

Loopbaancoaching bij veranderende omstandigheden

Wanneer je geconfronteerd wordt met een negatieve beoordeling, verandering van functie of ontslag dan is het goed om daarbij stil te staan. Welke oude patronen en overtuigingen roept deze gebeurtenis bij je op? Waar heb je nog afscheid van te nemen? Erkenning voor wat er is helpt je om het los te laten. Dan is het weer mogelijk om kansen te zien en vervolgstappen te zetten.
In het coachingstraject leer je nieuwe meer effectieve strategieën te ontwikkelen. Je krijgt inzicht in wat je belangrijk vindt binnen de werkcontext en kunt dit vertalen naar een concrete richting voor werk of studie. Als loopbaancoach dagen we je uit om deze stappen te zetten en bieden we concrete en oplossingsgerichte ondersteuning bij de stappen die je zet.

Praktische informatie:

  • Een individueel traject omvat 4 tot 7 consulten, afhankelijk van de vraag.
  • Een consult duurt tussen 1 uur en vijf kwartier.
  • De vergoeding bedraagt (in company) € 120,- excl. BTW: per consult.
  • Coaching bij Maan, training en coaching in Wageningen: € 95,- excl. BTW per consult.

Meer informatie aanvragen »